Vespa scooter kopen of leasen? (2024)

Een Vespa rijden. Wie wil dat nou niet? Een Vespa scooter koop je bij La Souris. La Souris heeft een divers aanbod aan prachtige Vespa scooters. Ben je op zoek naar een prachtige Vespa scooter voor een scherpe prijs? Dan ben jij bij La Souris aan het juiste adres.

GRATIS RIJKLAAR 6 kleuren Vespa Primavera 50 - EURO5 € 4259,- of € 4159,- € 1428,- Online beperkte voorraadDirect af te halen in 5 winkels GRATIS RIJKLAAR 3 kleuren Vespa Primavera 50 S - EURO5 € 4359,- of € 4259,- € 1463,- Online te bestellenDirect af te halen in 2 winkels GRATIS RIJKLAAR 4 kleuren Vespa Sprint 50 - EURO5 € 4359,- of € 4259,- € 1463,- Online beperkte voorraadDirect af te halen in 4 winkels GRATIS RIJKLAAR 1 kleur Vespa Primavera 50 - Red Edition € 4459,- of € 4359,- € 1497,- Online te bestellenDirect af te halen in 2 winkels GRATIS RIJKLAAR 2 kleuren Vespa Sprint S 50 - EURO5 € 4459,- of € 4359,- € 1497,- Online beperkte voorraadDirect af te halen in 6 winkels GRATIS RIJKLAAR 2 kleuren Vespa Sprint 50 Racing Sixties - EURO5 € 4679,- of € 4479,- € 1538,- Online beperkte voorraadDirect af te halen in 2 winkels GRATIS RIJKLAAR 5 kleuren Vespa Sprint S 50 - Custom - EURO5 € 5999,- of € 5499,- € 1888,- Online beperkte voorraad GRATIS RIJKLAAR 6 kleuren Vespa Sprint 50 - Full Option - EURO5 € 6399,- of € 5799,- € 1991,- Online beperkte voorraadDirect af te halen in 6 winkels inclusief custom full option pakket 11 kleuren Vespa Sprint 50 - Custom Full Option - EURO5 € 6999,- of vanaf € 6499,- € 2232,- Online te bestellenDirect af te halen in 4 winkels

Een Vespa scooter koop je online bij La Souris

Wil jij altijd al een Vespa kopen? Een Vespa scooter koop je online bij La Souris. La Souris heeft een groot assortiment aan prachtige scooters van topkwaliteit. Ook Vespa behoort al jaren tot ons assortiment. Op onze website vind je een tal aan prachtige Vespa scooter modellen. De Vespa scooters zijn nog altijd zeer populair en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Ben je net als ons helemaal weg van de Vespa’s op onze website? Wacht niet te lang en koop vandaag nog jouw Vespa online bij La Souris.

Welke betaalmogelijkheden biedt La Souris bij het kopen van een Vespa?

Een Vespa kopen? Een Vespa leasen? Of toch liever een Vespa in termijnen betalen? Dit kan allemaal bij La Souris. Heb jij al langere tijd een Vespa op het oog maar vind je hem net iets duur? La Souris biedt verschillende alternatieven om ervoor te zorgen dat jij alsnog jouw droom scooter kunt rijden.

Een Vespa scooter leasen

Iedereen kent het wel. Je bent online aan het oriënteren naar verschillende scootermerken en dan opeens kom je hem tegen. Jouw droom scooter, een prachtige Vespa. Je hart begint direct sneller te kloppen en je bent helemaal verliefd. Dit is hem, dit moet hem worden! Maar dan zie je ineens de prijs… Daar schrik je van en dat kun je helaas niet betalen. De teleurstelling is groot en helaas moet je op zoek naar een andere scooter.

Om deze teleurstelling te voorkomen biedt La Souris je de mogelijkheid om jouw scooter te leasen. La Souris werkt samen met de leasemaatschappij Santander. Samen maken we het mogelijk dat je jouw droom scooter maandelijks af kunt betalen. De maximale looptijd van een leasecontract is 72 maanden. Kun je de scooter eerder afbetalen? Extra aflossen kan altijd en is boetevrij, dat is geen probleem. De looptijd van het leasecontract kun je dus zelf bepalen aan de hand van het maandbedrag dat betaald wordt.

Een Vespa scooter in termijnen betalen.

Is het aankoopbedrag van jouw droom scooter te duur en wil je niet voor een lange periode vast zitten aan een leasecontract? Bij La Souris kun je een Vespa scooter betalen in drie termijnen.

In samenwerking met het bedrijf IN3 biedt La Souris jou de mogelijkheid om een Vespa te betalen in drie gelijk termijnen. Dit houdt in dat je bij aanschaf van de scooter 1/3 deel betaald. Het 2/3 deel van het aankoopbedrag betaal je na 30 dagen. Het laatste deel van het bedrag dient na 60 betaald worden. De IN3 betaling is het perfecte alternatief als je niet te lang aan een (lease)contract vast wilt zitten en het aankoopbedrag te duur is om in één keer te betalen. Bij La Souris hoeven klanten zich geen zorgen te maken dat hun scooter te duur is.

Profiteer van onze Vespa aanbiedingen

Bij La Souris koop je jouw Vespa tegen scherpe aanbiedingsprijzen. Maandelijks heeft La Souris verschillende Vespa scooters in de aanbieding. Onze goedkope Vespa scooters zijn erg scherp geprijsd. Ga je voor voordelig, ervaring en kwaliteit? Koop dan een Vespa bij La Souris.

Wat kost een Vespa scooter?

Ben jij verliefd geworden op één van onze prachtige Vespa scooters? Bij La Souris bieden wij Vespa scooters aan tegen enorm scherpe prijzen. Nergens anders vind je Vespa scooters zo voordelig als bij La Souris. Maar wat kost nou een Vespa scooter bij La Souris?

De prijzen van Vespa scooters lopen erg uiteen en dit is afhankelijk van welk Vespa model je kiest, welke opties de scooters heeft en welke accessoires er gekozen worden. De goedkoopste Vespa bij La Souris koop je al voor een prijs van €3379,- euro. Dit is de Vespa Primavera 50. De prijzen lopen stapsgewijs op tot een maximum van €5999,- euro. Dit is de Vespa Sprint 50 Custom Full Option.

Wil je een Vespa geheel zelf samenstellen? Neem dan contact met ons op.

Welke modellen Vespa scooters zijn er?

Zoals al eerder aangegeven heeft La Souris een divers aanbod aan prachtige Vespa Scooters. De verschillende Vespa modellen die La Souris aanbiedt zijn: Vespa Primavera 50, Vespa Primavera 50 S, Vespa Primavera 50 Touring, Vespa Primavera 50 Red Edition, Vespa Sprint 50, Vespa Sprint S 50, Vespa Sprint 50 Racing Sixties, Vespa Primavera Sean Wotherspoon, Vespa Sprint S 50 Custom, Vespa Sprint 50 Notte Full Option, Vespa Sprint S 50 Full Option en de Vespa Sprint 50 Custom Full Option.

Hoeveel onderhoud heeft een Vespa scooter nodig?

Een Vespa scooter is van goede kwaliteit. Ondanks dat heeft iedere scooter onderhoud nodig. Om langdurig te genieten van een Vespa scooter raden wij aan om op de volgende momenten het onderhoud van een Vespa scooter uit te voeren:

  • Bij 1000 km
  • Bij 3000 km
  • Bij 6000 km
  • Bij 9000 km
  • Bij 12000 km

Deze onderhoudsbeurten variëren per beurt en zijn gebaseerd op professionele ervaringen uit het verleden. We raden deze onderhoudsbeurten aan om hierdoor zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw Vespa scooter.

Welke Vespa scooter past nou het best bij mij?

Ben jij benieuwd of een Vespa scooter bij jou past? Onze medewerkers geven je graag professioneel advies om je te helpen met het uitkiezen van de juiste Vespa scooter.

Vespa scooter kopen of leasen? (2024)

FAQs

Vespa scooter kopen of leasen? ›

Een scooter leasen is dus een aantrekkelijk alternatief als je zelf onvoldoende geld hebt om deze zelf te betalen. Het voordeel van leasen is dat je meteen eigenaar van de scooter of bromfiets wordt. En heb je een keer eens een financiële meevaller? Dan is het altijd mogelijk om zonder kosten extra af te lossen.

Is het verstandig om een scooter te leasen? ›

Een scooter leasen is dus een aantrekkelijk alternatief als je zelf onvoldoende geld hebt om deze zelf te betalen. Het voordeel van leasen is dat je meteen eigenaar van de scooter of bromfiets wordt. En heb je een keer eens een financiële meevaller? Dan is het altijd mogelijk om zonder kosten extra af te lossen.

Kan je een Vespa leasen? ›

STOP! Bij Voordeelscooters kunt u uw Vespa namelijk ook gewoon leasen. In dat geval hoeft u zich geen zorgen te maken over een grote uitgave in één keer, maar betaalt u uw scooter in termijnen, op uw eigen tempo. U kiest voor een periode van 36, 48, 60 of 72 maanden waarin u de scooter afbetaalt.

Waarom is de Vespa zo duur? ›

Waarom is Vespa zo duur? Het is niet geheel zonder reden dat Vespa behoort tot de hogere prijsklasse op het gebied van scooters. Vespa maakt namelijk gebruik van de beste materialen. Daarnaast kunnen goedkopere merken natuurlijk niet tippen aan het design van de prachtige Vespa scooters.

Is een Vespa waardevast? ›

Van de designs tot het ontwerp en van de materiaalkeuze tot de afwerking: elk Vespa detail is met uiterste precisie gemaakt. Dit maakt de scooter zeer waardevast.

Wat is het nadeel van leasen? ›

Mogelijk nadeel 1: eventuele onverwachte kosten als een bekeuring of eigen risico. Met private lease rijd je een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Toch kunnen er een aantal onvoorziene kosten bovenop dat bedrag komen. Denk hierbij aan een bekeuring, maar ook een eigen risico bij schade.

Is leasen beter dan kopen? ›

Conclusie. Al met al ben je met private lease in vergelijking met het kopen van een nieuwe auto vaak goedkoper uit. Dit geldt in veel gevallen ook voor occasion lease. En ja, een leasemaatschappij verdient geld aan leasecontracten, maar het gaat er uiteindelijk om of je als automobilist goedkoper uit bent.

Hoe duur is een Vespa per maand? ›

Totale kosten: wat kost een e-scooter per maand? Rekening houdend met alle bovengenoemde kosten, kunt u verwachten dat de totale kosten voor het bezit van een escooter gemiddeld tussen de €40 en €90 per maand liggen. Dit is inclusief de aanschafprijs, onderhoud, verzekering en elektriciteitskosten.

Wat is het beste merk scooter? ›

De top 10 merken:
  1. Vespa. Vespa staat bekend om zijn iconische en stijlvolle ontwerp. ...
  2. Piaggio. Piaggio, het moederbedrijf van Vespa, heeft een indrukwekkende geschiedenis en produceert al sinds 1884 voertuigen. ...
  3. Yamaha. ...
  4. Honda. ...
  5. Peugeot. ...
  6. Kymco. ...
  7. SYM. ...
  8. Aprilia.

Is een Vespa makkelijk te stelen? ›

Piaggio is de producent van de populaire Vespa scooter, Deze dure scooter is erg gewild bij dieven. Bromfietsen van dit merk worden het meest gestolen. Het diefstalrisico van een Piaggio bedraagt 1 op 73.

Hoeveel kilometer gaat Vespa mee? ›

Een goedkopere scooter gaat gemiddeld tot 20.000 km mee, waar een Vespa gemiddeld mee gaat tot 50.000 km.

Hoeveel verzekering betaal je voor een Vespa? ›

Vespa verzekeren bij Combi Motors
ModelWA Beperkt CascoWA Volledig Casco
Vespa GTS 300 Hpe (2020)€7,65 per maand€18,97 per maand
Vespa Primavera 125 S (2020)€6,95 per maand€16,99 per maand
Vespa Sprint 125 S abs (2020)€6,92 per maand€16,99 per maand
Vespa 300 Sei Giorni Hpe (2021)€7,55 per maand€20,64 per maand
1 more row

Wat is de levensduur van een Vespa? ›

Gemiddelde levensduur van een scooter

Met al deze factoren in overweging genomen, kan een goed onderhouden kwaliteitsscooter gemakkelijk 50.000 tot 100.000 kilometer meegaan voordat grote reparaties of vervanging nodig zijn.

Wat is een hoge kilometerstand voor een Vespa? ›

Koop bij voorbaat niet een scooter ouder dan 10 jaar met een maximale kilometerstand van 20.000 km. (afhankelijk van de prijsklasse). Let op scooters met schade.

Wat is verschil tussen Vespa en Vespa Sprint? ›

De nieuwe Vespa Sprint heeft in tegenstelling tot de Vespa S een verfijnder design gekregen. De koplamp en het zadel hebben iets rondere vormen gekregen, de richtingaanwijzers zijn iets langer gemaakt en er zijn meer chromen details aanwezig. Bovendien heeft de Sprint lichtmetalen velgen met veel spaken.

Wat zijn de maandelijkse kosten van een scooter? ›

Totale kosten: wat kost een e-scooter per maand? Rekening houdend met alle bovengenoemde kosten, kunt u verwachten dat de totale kosten voor het bezit van een escooter gemiddeld tussen de €40 en €90 per maand liggen. Dit is inclusief de aanschafprijs, onderhoud, verzekering en elektriciteitskosten.

Hoe duur is het om een scooter te leasen? ›

Rekenvoorbeelden
BedragLooptijd in maandenBedrag per maand
€ 219518€ 131,35
€ 219524€ 100,84
€ 219536€ 70,37
€ 219548€ 55,69
2 more rows

Waarom is leasen voordelig? ›

De voordelen van privé leasen

Een vast maandbedrag waar alles in zit, dus geen hoge kosten als er reparaties of onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden. Alleen de brandstof en eventuele verkeersboetes moeten betaald worden. Zo weet je elke maand waar je aan toe bent. Zonder spaargeld in een nieuwe auto rijden.

Wat zijn de voordelen van leasen? ›

Als huurder betaal je een vast maandelijks bedrag, het leasebedrijf blijft eigenaar van de auto. Geen kosten zoals belastingen of verzekeringen, het leasebedrijf staat hiervoor in. Ook het onderhoud, pechbijstand en andere diensten blijven bij het leasebedrijf, net als het volledige beheer en administratie.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated:

Views: 6004

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.